Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Vul het formulier in en dan neem ik snel contact met je op. Liever een aanvraag doen voor een van mijn diensten? Denk aan tekeningen op maat, live tekenen, een praatplaat of een Make it pop pakket? Vul dan het aanvraagformulier op de betreffende pagina in, dan komt alles lekker gestructureerd binnen 😊.

icoon van een pen

Let’s get in touch!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Een keertje vrijblijvend bellen kan altijd. Ik denk graag met je mee! Vul het formulier in of mail direct naar info@franwiththepen.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

poppetje die blauwe pen vasthoudt

  Ik ben er super blij mee. Frances heeft het talent om de belangrijkste dingen eruit te filteren en uit te lichten. Erg leuk om voor je bedrijf in te zetten. We gaan zeker nog meer moois maken!”

  Christel | Marketing Strateeg

  Nog vragen? Hier vind je de antwoorden

  Is kennismaken gratis?

  Zeker! In 30 minuten (soms langer, indien nodig) kijken we waar jij precies hulp bij kunt gebruiken en begint mijn visuele brein direct ideeën te spuien! Kijk er dan ook niet raar van op als ik gelijk al iets begin te schetsen. Heb je interesse? Dan maak ik vervolgens een offerte op maat voor je. Toch niet het juiste moment? Even goede vrienden, wie weet in de toekomst!

  Moet ik vooraf al weten welke visual ik nodig heb?

  Nee hoor, helemaal niet! Daar ben ik juist voor. Samen kijken we welke visuals er op dit moment het beste voor je bedrijf werken. Doordat ik veel ervaring heb met dienstverlenende ondernemers, heb ik hier veel ideeën en voorbeelden voor en kan ik snel zien wat het beste voor jou zal werken!

  Ik heb een winkel/webshop in tekenmaterialen en wil graag met je samenwerken. Kan dat ook?

  Je kunt nooit genoeg tekenmaterialen hebben, dus dat is zeker een mogelijkheid! Neem even contact met me op via het formulier en dan kijken we samen of er een samenwerking in zit!